Porodica Željka Mitrovića, najpoznatijeg čoveka u Srbiji, trenutno uživa na odmoru u Kanu. U pratnji Željka su njegova deca, sin Aleksandar iz prvog braka i ćerka Sandra. Interesantno je da na slikama s odmora nema Željkove supruge Milice. Sandra je na svom Instagram profilu podelila utiske s porodičnog odmora.

Treba napomenuti da je Milica, iako nije prisutna na Sandrinim objavama, potvrdila svoje prisustvo u Kanu putem svoje priče na Instagramu. Tokom njihovog letovanja, jasno je da supruga Željka Mitrovića provodi vreme s njegovom decom iz prethodnog braka. Odsustvo Milice sa fotografija može izazvati nagađanja i postavljanje pitanja o njenom odnosu s Željkovom decom iz prethodnog braka, ali važno je napomenuti da odsustvo na fotografijama ne znači nužno konflikte ili zategnute odnose. Postoje različiti razlozi zbog kojih neko može odlučiti da se ne pojavi na takvim fotografijama, uključujući lične obaveze ili želju za privatnošću.

Već neko vreme je poznato da nema negativnih osećanja među članovima porodice, a Sonja i Milica održavaju zdrav odnos godinama. Milica takođe ima pozitivan odnos sa Aleksandrom i Sandrom, i zajedno proslavljaju sve važne porodične događaje. Ovo pokazuje da je porodica Željka Mitrovića prioritet za održavanje pozitivnih i skladnih odnosa među članovima. Nedostatak Milice na porodičnim fotografijama može ukazivati na to da je ona “fotograf u senci” koji se fokusira na dokumentovanje najlepših trenutaka svoje porodice i njihovih doživljaja.

Ova praksa je česta među fotografima koji radije rade iza kamere kako bi zabeležili posebne trenutke svoje porodice. Miličin doprinos zbirki uspomena njene porodice je značajan, iako se ona sama ne pojavljuje na slikama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here