Javnost je budnim okom pratila dešavanja vezan za koncert Jelene Karleuše.Viki Miljković, iako nije prisustvovala Karleušinom nastupu, odlučila je da posmatra događaj iz udobnosti terase, zatekla sve nespremne svojom neočekivanom reakcijom.Zbog čestih nesuglasica u Zvezdama Granda mnogi misle da između Jelene Karleuše i Jelene Karleuše Viki Miljković postoji doza netrpeljivosti.

 

 

 

Budući da Miljkovićeva već duži niz godina živi u luksuznom naselju Beograd na vodi, da je među koleginicama sve u redu dokazala je podrškom Jeleninog projekta koji se dogodio u ponedeljak. Viki za domaće medije prvo je otkrila da album privodi kraju i da se nada da će izaći ove godine, a onda je priznala da će na istom biti i duet sa jednom muškom zvezdom. Karleušin nastup u Beogradu na vodi – Pripremam album koji dugo najavljujem, pripremamo nešto jako dobro, biće dueta.

 

Muško je u pitanju – rekla je Miljkovićeva. Jelena Karleuša javno je zaplakala na pitanje o porodici, a jedna stvar je posebno ganula Mediji su pitali pevačicu i da li je čula i pratila koncert njene koleginice s obzirom da živi u naselju gde se događaj i održao.

 

 

Karleušin nastup u Beogradu vodi je događaj o kom se priča i tri dana posle a evo šta je rekla poznata pevačica i Jelenina koleginica: – Jesam, čula sam, ja tu blizu živim. Pesme sam čula, nisam baš mogla mnogo da razaznam šta i kako, ali da, čula sam, naravno. Tu živim, svi koji tu živimo čuli smo – rekla je pevačica koja je sa Jelenom u dobrim odnosima i nakon što se saradnja u Zvezdama Granda završila.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here