U protekla dava dana , glavna vijest u medijima u Srbiji je gubitak bebe Anasatasije i Nemanje. Naime , poznato je da Anastasija nedavno objavila da je u drugom stanju , te da očekuje djevojčicu sa svojim izabranikom NemanjoM Gudeljom. Međutim , desio se strašan gubitak , Anastasijina trudnoća je prekinuta , a tu vijest je objavio Nemanja na svom Instagram profilu .

 

 

Nemanja je napisao da im je ovo veoma težak period te da javnost razumije njihovu bol , i da ne mogu o tome da pričau trenutno , ali da je njihova ljubav jaka i da će ovo zajedno da prebrode. Poznato je da su Anastasija i Nemanja planirali građansko vjenčanje početkom jula , a trebalo bi da e održi u Sevilji , dok su crkveo vjenčanje kao i veliku svadbu planirali iduće godine u Srbiji .

 

 

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović se nije oglasila u javnosti nakon gubitka unuke , a svi se pitaju da či će da ode u Sevilju da bde uz svoju kćerku , kojoj je ovo jedan od najvećih životnih udaraca. Mediji prenose da je Ceca juče snimala polufinalnu emisiju Zvezdi Granda , gdje je aktivi član žirija , te da se zbog poslovnih obaveza još uvijek ne može uputiti u Španiju . Kada se Ceca pojavila ispred zgrade u kojoj je održano snimanje , na njoj je bilo vidljivo da je tužna i utučena . Bila je obučena u crno , od glave do pete , i nije željela da razgovara sa okupljenim novinarima ni o jednoj temi , posebno o onoj što se dogodilo njenoj kćerki . Ceca je cijelo vrijeme pratilo obezbjeđenje , a ona je hodala brzo i sagnute glave .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here