Branka Lazić, majka Darka Lazića, oduvijek je bila poznata po svojoj zagonetnoj i introvertnoj naravi, koja je namjerno izbjegavala bilo kakav angažman u medijima. Stoga je bio šok kada se prije nekoliko dana pojavila vijest da je Branka još jednom otkrila iskru ljubavi, čak i nakon što je podnijela srceparajući gubitak voljenog supruga.

 

 

Nakon nekoliko zanosnih meseci u međusobnom društvu, pronašla je svoje srce zamršeno isprepleteno sa Draganom Paunovićem, zanosnom i misterioznom dušom koja potiče iz zanosnih zemalja Holandije. Uprkos tajnama, skrivanjima  i stidnih pogleda, on sada stoji pred svijetom, otkrivajući svoju strastvenu izjavu vječne odanosti, dok otkriva svoju namjeru da proslavi njihovu žarku vezu kroz nebesku zajednicu braka. Udvarač majke Darka Lazića strastveno je pričao o njihovoj dubokoj ljubavi, zamišljajući budućnost u kojoj će razmeniti zavete u očaravajućem gradu Parizu.

 

 

Njihova ljubav nije bila prolazna afera, već obaveza koja je prevazišla protok vremena, dok su se spremali da krenu na sveto putovanje braka. Dragan je s ponosom istakao značaj uključivanja njihove voljene kume Jule Savić iz Pećinaca, koja je od početka njihove veze ostala nepokolebljiv oslonac. Partner Darkove majke pretežno živi u Holandiji, uranjajući u živopisnu tapiseriju amsterdamske kulture. Međutim, on se često povlači na glamurozne ulice Pariza, gdje njegova menadžerska agencija napreduje usred blistavog svijeta slavnih.

 

 

 

Uprkos geografskoj barijeri, Darkova majka njeguje trajnu vezu s Brankom, dosljedno premošćujući ponor između njihovih srca. On je dalje dodao: “Zajedno putujemo svijetom, uživajući u dubokoj radosti istinske ljubavi i uzajamnosti. Naša veza je izdržala test vremena, dok uživamo u društvu jedni drugih, njegujući i poštujući jedni druge. Takve vrline su suština naše duboke povezanosti“, gorljivo je izrazio Dragan.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here