Poznata pjevačica Vesna Rivas, se na svom Instagram profilu oglasila povodom vijesti o smrti voditeljice Parova, Slašani Slađi Petrušić. Naime, Vesna je bila toliko šokirana viješću o njezinoj smrti da se čak i oprostila od nje, sa jednim veoma emotivnim videom, jer je povjerovala da je vijest o istinitoj smrti.

 

 

Napominjemo , Slaša se za medije oglasila nekoliko sati nakin objava o njenoj smrti, te demantovala navode o njenoj smrti. Vesna je za medije dala i izjavu, gooreći o Slađi u prošlom vremenu, što je pjevačica stvarno povjerovala u njenu smrt, te nije mogla zamisliti da neko može biti toliko drzak da obamne javnost na ovakav način. Međutim, kada je Vesna saznala da je vijest velika laž, ona je osula paljbu po Slađi.

 

 

Vesna je istakla kako se najveći grijeh igrati sa tuđim osjećanjima , te da se Slađa poigrala sa osjećanjima svih koji su voljeli. Vesna je dodala da je bila jako potresena zbog vijesti o njenoj smrti, te da ju je cijelu noć oplakirala. Vesna je dodala da na sebi simulira smrt je toliko morbidno , te da je to krivično djelo , da je Slađa sama sebi iskopala raku , samo je pitanje da li će da je vode u pritvoru ili u ludnicu , jer ona više ne postoji kao čovjek , napisala je Vesna Rivas. Pored Vesne , i brojni Slađini fanovi su osuli paljbu po njoj. Inače da podsjetimo ovo Slađi nije prva laž ovakvog tipa , ona j već jednom slagala da je u bolnici , te da je imala operaciju noge , a nije bila .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here