Voditeljka Jelena Pešić i rijaliti veteran Mladen Vuletić svoju ljubav i sreću su podelili sa javnošću, prvi put predstavivši drugu ćerku Mionu kamerama. Ova srećna porodica ističe da uživa u ljubavi i da je Miona, pored starije sestre Mile, oplemenila njihov život. U opuštenom razgovoru pred kamerama, Mladen Vuletić je šaljivo otkrio da li je Jelena ponovo u drugom stanju, na što su se nasmejali. Iako su bili u centru pažnje javnosti zbog spekulacija o trudnoći, Mladen je objasnio da trenutno Jelena nije trudna, ali se šale da svake godine izazivaju polemike na društvenim mrežama. Očigledno je da ova srećna porodica ne planira da stane kod dve dece, već imaju ambiciju da idu do petoro dece.

Jelena Pešić je naglasila da su se sjajno snašli kao roditelji i da ne nameravaju da odustanu. Ona je podelila kako je starija sestra Mila oduševljena mlađom sestrom Mionom i kako neprestano pokazuje naklonost prema njoj. Osim toga, istakla je da Mila nije ljubomorna, osim kad joj tepa Mioni dok je pored nje.

Kada je reč o mogućem ulasku u rijaliti “Elita 7,” Mladen je jasno poručio da to nije opcija za njih dvoje, jer su zauzeti poslovnim obavezama. On je spomenuo svoj posao izgradnje kuća i vikendica, dok je Jelena radila na televiziji i u marketingu, što im ne ostavlja vremena za ovakve medijske projekte.

Jelena i Mladen su izrazili planove za budućnost, uključujući i crkveno venčanje i krštenje za obe ćerke. Venčanje je zakazano, a očekuje ih niz srećnih događaja koji će dodatno učvrstiti njihovu porodičnu sreću.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here