Poznata serija Sulejman Veličanstveni je svojevremeno bila najpoznatija serija na Balkanu . Ne postoji osoba koja nije gledala pomenutu seriju barem jednu epizodu , te navijao za određene likove . Posebne simpatije je odnijela sultanija Hurem , kao i sultanija Mahidervan , kao i princ Mustafa , koji je najstariji sin sultana Sulejmana I. Mehmet Gunsur . Turski glumac igrao je ulogu godišnjeg obrazovanog ali i strogog princa.

 

 

Naime , on je svojim izgledom izluđivao od uzbuđenja pri samoj pojavi , a danas njegova popularnost nije jenjavala. Glumac je svojevremeno sanjao da postane jedna od holivudskih zvijezda i kako je poznato , već je radio na nekoliko američkih i talijanskih projekata . Mnogi smatraju da glumac posjeduje i izgled i šarm što je svakako očigledna kvaliteta koja ima moć da očara žene.

 

 

Gunsur je pronašao svoju izabranicu , te kako je glumac izjavio , za njega je porodica srž njegovog postojanja , i njegova najvrijednija imovina. Supruga Kalerina Mongio i njegova djeca , motiv su mu da ustraje kroz životne prepreke , pa tako i one koje se pojavljuju pred kamerama. Uprkos velikoj slavi glumac je ostao nepromijenjen i umjesto da vodi brigu oko svog izgleda , on se više fokusirao na svoju porodicu i sportove , poput tenisa i trčanja , a izrazio je i svoju ljubav prema čitanju. Glumac često mijenja stil i sudeći prema objavama na Instagramu sada je u rock and rol fazonu.Mehmet puno radi na svojim projektima , pa je zbog toga teško odrediti da li on plaća sam svoju frizuru , ili to s druge strane radi neko sasvim drugi za njega , dok on učestvuje u novim projektima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here