Reality show “Zadruga” je dugi niz godina osvajao publiku svojim intrigantnim sadržajem, a šesta sezona posebno se istaknula. Jedna od natjecateljica, Aleksandra Nikolić, iznjedrila se kao pobjednica, a sezona je bila prepuna trenutaka koji su privukli značajnu medijsku pažnju. Među popularnim natjecateljicama istakla se Jovana Tomić Matora, koja je već bila poznata iz sličnih televizijskih formata. Ono što je posebno privlačilo pažnju bilo je njezino otvoreno priznanje o svojoj seksualnoj orijentaciji, otkrivajući svoj afinitet prema istom spolu. To se moglo primijetiti i tijekom prethodne sezone, gdje je imala intimne trenutke s drugim natjecateljkama ispod pokrivača u sobi za izolaciju.

Jovana Tomić Matora je često mijenjala partnerice s dolaskom svake nove sezone “Zadruge”, ali čini se da je konačno pronašla ljubav. U posljednjem dijelu reality showa započela je romantičnu vezu s Anitom Stanojlović, koja je proglašena najatraktivnijom natjecateljicom ove sezone. Unatoč brojnim sukobima, njihova ljubav je opstala i izvan “Bijele kuće”. Od trenutka kada je Jovana napustila imanje u Šimanovcima, njih dvije su postale nerazdvojne. Njihova međusobna ljubav dosegnula je nove visine, što je vidljivo i iz videa koji su se pojavili na društvenim medijskim platformama.

Ti videi prikazuju zaruke Matore i Anite koje su se dogodile u lokalnom pubu u glavnom gradu. Matora je izrekla emotivne riječi dok je gledala Anitu i postavila joj pitanje: “Hoćeš li mi učiniti čast da postaneš moja žena?” Zatim je nježno stavila prsten na Anitinu ruku, koju je s nestrpljenjem čekala.

Anita je bez oklijevanja prihvatila prijedlog s oduševljenjem, a sreća joj je bila vidljiva u suzama radosnicama koje su joj tekle niz lice. Slijedio je iskreni ples koji je izrazio njihovu radost. Cijela publika je pljeskala i čestitala im. Uskoro nakon toga, Anita se oglasila na Instagramu, podijelivši fotografiju na kojoj je zagrljena s Jovanom, objavivši njihovu vezu svijetu. Anita je nedvosmisleno potvrdila svoju ljubav napisavši: “Zauvijek da”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here