Miljana Kulić, kontroverzna učesnica rijalitija, pokušala je da se etablira kao pevačica nakon diskvalifikacije iz “Zadruge”, ali nije uspela u tome, što se i očekivalo. Na nekoliko nastupa koje je imala, Miljana je pokazala neprimereno ponašanje i pevanje uz playback. To je navodno dovelo do smanjenog interesovanja publike za njene nastupe, pa više nije dobijala pozive od klubova i ponude za posao.

Čini se da sada pokušava na razne načine da zaradi novac, prihvatajući reklamiranje cvećara i apartmana. Kako bi obnovila garderobu nakon gubitka kilograma, uložila je dosta novca i zadužila se. Prema rečima jednog komšije iz Niša za Republiku, ona se na sve strane zadužila i apelovala na glasače da glasaju za Ivana Marinkovića kako bi deo nagrade mogao da ide Željki, brinući barem o detetu.

Saša Nikolić Šaran i Stefan Zdravković, poznati kao Princ od Vranja, su komentarisali Miljaninu želju da postane njihova koleginica. Šaran je istakao da je njeno muzičko obrazovanje minimalno i da nije fer prema drugim pevačima da se ona naziva pevačicom.

Princ se složio sa Šaranom, dodajući da je razočaran činjenicom da Miljana i slični njoj nastupaju, što ne pruža mnogo nade muzičarima za bolju budućnost. Smatra da bi to trebalo da ih podstakne da još više rade i napreduju. Šaran je dodao da Miljana dolazi na scenu kao medved u cirkusu, iako za to postoji svoje mesto, ali to nije u klubovima gde oni nastupaju. Izražava svoje nezadovoljstvo time što publika plaća karte da gleda Miljanu kako se valja po podu, te mu je teško da ne izrazi svoje mišljenje o takvoj publici.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here