Ispovijest Milice iz Stepojevca, koju je podijelila 2017. godine, otkriva njezinu borbu s ovisnošću o intimnim odnosima i kako je ta ovisnost promijenila njezin život. Njezinu priču prenosimo u cijelosti. Moja ovisnost o intimnim odnosima započela je kada sam pronašla kutiju punu pornografskih filmova. Slike golih žena s obilnim grudima pred kojima su muškarci klečali izazvale su u meni uzbuđenje na način na koji crtani filmovi nikada nisu mogli. Željela sam biti jedna od tih žena, pa sam počela seksualizirati sve oko sebe. Imala sam prvog dečka s 14 godina, a moja ovisnost dobila je novu, fizičku dimenziju. Skrivali smo se ispod deke, a ja sam pokušavala pružiti oralno zadovoljstvo poput žena iz tih časopisa.

Osjećala sam se kao da sam pronašla svoj poziv. Bila sam kao one žene iz časopisa s velikim grudima. Napokon sam imala dečka pod svojom kontrolom, a seks ga je držao podložnim. Vjerovala sam da je to isto što i ljubav i da dok budem bila spremna davati, nikada neću ostati sama. A nisam željela biti sama. Sa 16 godina, počela sam se viđati s novim dečkom, starijim od mene. S njim sam izgubila nevinost dok su moji roditelji bili na tržnici.

Cijela naša veza bila je vrlo intimna, i činila sam svoju “dužnost” čak i onda kada mi nije bilo do toga, jer sam osjećala da mi to tada najviše treba. Ako mu nisam davala, vjerovala sam da će me napustiti i da ću ostati sama. Nakon što me je s 18 godina silovao bivši dečko, počela sam se gubiti. Počela sam tražiti odnose gdje god sam mogla. Tražila sam kontrolu koju sam izgubila tijekom silovanja. Izabrala sam muškarce slične mom silovatelju – emocionalno udaljene, i spavala s njima kako bih se osjećala vrijednom. Trauma me vezala za njega. Čak sam imala odnos s njegovim najboljim prijateljem kako bih ga učinila ljubomornim.

Seks više nije bio povezan s ljubavlju – postao je borba koju sam morala dobiti. Što je lista muškaraca s kojima sam imala odnose rasla, tako je rasla i moja ovisnost. Držala sam se za njihova znojava ramena, slušala njihove uzdahe, a polako sam počela pitati što je svrha svega. Sve me to učinilo depresivnom i otuđenom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here