U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , a na kojoj se danas nalazi jako mnogo ličnosti koje su itekako poznati . Naime , mnogo je onih koji su uspeli da se s godinama zadrže na lestvici popularnosti , pa se o njima priča , pa nebitno na ovaj ili onaj način . Naime , jedna od njih je i popularnea pevačica Indi Aradinović , a koja je javnosti itekako poznata , te koja ima zavidnu karijeru iza sebe . Naime ,ona je nedavno javnost iznenadila kad aje na svom instagram nalogu objavila fotografiju sa svog venčanja. – Rekli smo da, 10.10.2022. godine – napisala je Indi uz objavljenu fotografiju ispod koje čestitke ne prestaju da se nižu.

Inače , poznato je da Indi nije bila sigurna u odnos sa Dancem , pa je čak u više navrata i raskidala veridbu , a o čemu je se dosta pisalo . Ipak nakon turbulentnog odnosa , njih dvoje su odlučili da ljubavi daju još jednu šansu , ali ovaj put da sve začine brakom. Tako su višeni nedavno zajedno u jednom butiku u Danskoj ,a gde je pevačica šopingovala , a dok čovek koji je se desio u neposrednoj blizini tvrdi da je iz radnje izašla praznih ruku.

– Ja živim ovde u Kopenhagenu, ali sam rodom iz Leskovca. Pročitao sam negde da se Indi hvali kako joj je dečko uspešan biznismen, ali nije rekla da je on limar i da je isto sa juga Srbije. Ušla je u Luj Viton radnju sa njim, ali joj ništa nije kupio – rekao je sagovornik sa lica mesta, koji je insistirao na anonimnosti. Ostatk ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here