Posljednjih 60 dana obitelj Ražnatović bila je glavna tema u medijima. Najprije je objavljena vijest o rođenju drugog sina Veljka Ražnatovića, Krstana. Nakon toga, obitelj je saznala da Anastasija očekuje svoje prvo dijete, što ih je sve razveselilo. Ova vijest bila je posebno draga jer su nestrpljivo iščekivali dolazak svoje prve unučice. Ceca se čak našalila kako je “bankrotirala” nakon rođenja unuke.

Nažalost, njihovo veselje bilo je kratkog vijeka jer je prije dva tjedna stigla tužna vijest iz Seville koja je bacila obitelj u tugu. Nemanja Gudelj, Anastasijin partner, objavio je na svom Instagram profilu da je Anastasija doživjela gubitak u petom mjesecu trudnoće. Nažalost, u toj fazi trudnoće došlo je do komplikacija koje su rezultirale spontanim pobačajem, što je slomilo cijelu obitelj. Nakon toga, Anastasija se povukla iz javnog života i deaktivirala sve svoje račune na društvenim mrežama.

Anastasijina i Nemanjina veza traje skoro dvije godine, a u početku je sve bilo idilično. Nemanjina obitelj srdačno ju je dočekala, čak su iz Seville doputovali u Beograd kako bi proslavili njezin rođendan. Činilo se da nema problema.

No, tijekom svjetskog prvenstva u Kataru, par se razdvojio. Mediji su brzo primijetili da su prestali pratiti jedno drugo na društvenim mrežama. Nedavno se na društvenim mrežama pojavila slika, snimljena prošle godine na Anastasijinom rođendanu, na kojoj blistaju Nemanja, Ceca i Olivera. Ova slika je oštar kontrast u odnosu na sadašnjost, gdje su obitelji Ražnatović i Gudelj razdvojeni. Nadamo se da će se situacija sama od sebe riješiti i da će Anastasija i Nemanja uspjeti prevladati veliki gubitak koji su pretrpjeli.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here