Žika Jakšić, poznat kao Saša Jakšić, ima značajnu ulogu u stvaranju popularnog koncepta “Zvijezde Granda” i sličnih glazbenih programa na televiziji. Osim što je glazbeni producent, Žika je i voditelj uspješne emisije “Nikad nije kasno”, koja se fokusira na otkrivanje talenta starijih pjevača. Njegova emisija već nekoliko godina zauzima visoko mjesto u programskoj šemi i uživa veliku popularnost.

Kada je riječ o privatnom životu, Žika Jakšić je duže vrijeme živio na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Prije nego što je pronašao idealno mjesto za izgradnju svoje rezidencije, koja se prostire na 500 četvornih metara, Žika je često mijenjao prebivalište. Kao mladić, zajedno sa suprugom Dajanom Paunović, živio je u jednom stanu, dok je njihov sin Dušan živio u drugom. Selidba je bila uobičajena pojava dok nisu pronašli svoj mir.

Kupnjom zemljišta i izgradnjom kuće, Žika je ostvario svoj san stvaranja imanja po svom ukusu. Nedavno se njegov stariji sin Andrija, zajedno sa suprugom, uselio u novoizgrađenu prostranu kuću koja odiše suvremenim stilom uređenja. Njihov dom zrači optimizmom i ljubavlju, a Žika je nedavno odlučio podijeliti s obožavateljima snimku svoje dnevne sobe koja je izazvala divljenje. U dnevnom boravku, koji je otvoren prema kuhinji i blagovaonici, ističu se veliki ravninski televizor, udoban kauč, umjetnička djela od mozaika i vrijedne slike. Također, pored dnevnog boravka nalaze se francuska dvokrilna vrata koja vode prema dvorištu i bazenu. U dvorištu se nalazi ljetna kuhinja, vrtni namještaj i čak šank. Sve je ukusno uređeno i pažljivo posloženo, a Žika često poziva prijatelje da uživaju u ambijentu njegovog doma.

Ova ekskluzivna rezidencija Žike Jakšića pokazuje njegovu strast prema uređenju prostora i stvaranju ugodnog okruženja za sebe i svoju obitelj. Iako je poznat kao voditelj i producent, Žika također pokazuje svoj talent i u oblikovanju vlastitog doma koji odiše stilom i udobnošću.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here