Jana Todorović se smatra jednom od najbogatijih žena u domaćoj javnoj sceni, a naziv “kraljica bakšiša” se opravdava na svakom njenom nastupu. Nedavno je nastupila na jednoj romskoj svadbi u inostranstvu, gde je, kao i uvek, napunila džepove novcem.

Jedan prisutni je otkrio kako je izgledao njen poslednji nastup. “Jana je pre dve večeri nastupala u Berlinu na jednoj romskoj svadbi. Kao što je već poznato, novčanice su letele na sve strane, jer je opšte pravilo da se novčanik sam otvara tamo gde Jana zapeva”, rekao je izvor šaljivo na početku razgovora. Zatim je otkrio koliko košta angažovanje Todorovićeve.

“Njeni nastupi su veoma cenjeni i skupi. Ne svako može da ih priušti, to je poznato. Cene se kreću do nekoliko desetina hiljada evra, a konkretno za ovu svadbu je dogovoreno 30.000 evra”, priznao je sagovornik. Osim toga, izvor je otkrio da ova suma nije bila sve što je Todorovićeva zaradila u Nemačkoj.

“Suma od 30.000 evra je samo osnovna cena. Pored toga, ona je dobila i veliku količinu bakšiša, koji nije mogao biti ni prebrojan, pa nije moguće potvrditi tačan iznos, ali se pretpostavlja da prelazi 20.000 evra”, rekao je sagovornik. Gosti su neprestano obasipali Jana novčanicama, uglavnom onima od 500 evra. Svaka njena pesma je oduševila prisutne, a najveće oduševljenje je izazvala kada je pevala stihove “Ostavi mi drugove za kumove”, koje je ponovila nekoliko puta tokom večeri, zaključio je izvor koji je insistirao na anonimnosti.Jana je sama potvrdila celu priču, deleći snimak sa svadbe na svom Instagram profilu, gde se jasno vidi da su joj ruke pune novca u apoenima od 500, 200 i 100 evra.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here