Ljubav ne zna za godine , je poznata stara izreka , i obično je da je u ljubavnim vezama muškarac malo ili puno stariji od svoje supruge ili partnerice . Međutim , u posljednje vrijeme , često imamo slučajeve da su žene starije od svojih muževa , pa čak i nekoliko decenija ali ljubavna priča koju Vam danas donosimo po mnogo čemu je jedinstvena.

 

 

@_garyandalmeda_

Today is such a special day! Seven years ago today I said ‘I do’ to the most amazing woman and that was the best decision I’ve ever made! You are the true definition of what a wife truly is and I am so grateful for our love and the memories we make everyday! We’ve had so many fake people turn against us and we’ve been through lots of struggles but the main thing is, we’ve always overcome all of those together as one. People have tried to tear us down since the beginning but we proved all of the wrong my love. Our love is unbreakable always. ❤️❤️ We’ve had so many amazing moments together an so many more to be created! You are the biggest blessing of my life and I’m forever grateful for the love we share! You deserve the world and I’ll make sure til my last breath that I can give you that! Happy 7th anniversary to the most beautiful woman in the world. ❤️❤️ I love you so much babydoll! 🥰🥰 #fyp #agegap #garyandalmeda

♬ Love Me Like You Do – Ellie Goulding

Čovjek po imenu Geri Hardvik je u braku sa svojom suprugom Almedom već osam godina , a ono što je zanimljivo u njihovoj vezi je to što je ona od njega starija čak 53.godine , pa mu po godinama komotno može biti baka. Njih dvoje su napravili i svoj profil na Tik Toku te su jako brzo postali velike internetske zvijezde. Iako ima mnogo onih ljudi koji njihovu vezu osuđuju . Par se upoznao na sahrani njenog sina , a Geri je tada imao samo 17.godina , do je Almeda imala 71.godinu.

 

 

@_garyandalmeda_

Always and forever. ❤️🥰 #agegap #agegaplove #fyp #garyandalmeda

♬ WHY IS EVERYONE USING THIS SOUND – 😇

Njega su oduvijek privlačile starije žene , a prije Almede je bio u vezi sa ženom koja je imala 77 godina . I Almeda se odmah zaljubila u Gerija , pa su se brzo vjenčali , odnosno samo dvije sedmice nakon što je postao punoljetan. Njiova ljubav je od samog početka naišla na puno osuda i prepreka , jihovi najbliži ih nisu podravali , pa su oni prekinuli odnos sa svima i ostali samo njih dvoje. Kažu da ne primjećuju razliku u godinama , a za vrijeme pandemije korona virusa Almeda je doživjela srčani udar , ali se na kraju sve dobro završilo uz ljubav svog supruga ponovo je postala stara , te imaju divan odnos.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here