Jelena je imala svoj koncert i ona je to snimila, otišla na drugu televiziju i nudila da se emituje u isto vreme kad i Zvezde Granda. Ja sam dobar sa ljudima sa te druge televizije i oni su joj rekli nemoj da idete sa emitovanjem kada su Zvezde Granda zato što to neće biti kako treba. Oni su njoj ponudili da ima emitovanje u petak u 23h. Ona nije htela, isključivo je tražila subotu u 21h.

 

 

Ona dolazi u jutarnji porgram, oni svi znaju da je ona lažirala podatke. – Onda nam je iz Makedonije stigao i zvanično merilo gledanosti. Ovo je strahota koja je ovo razlika. Mene je ovo sramota da gledam, mi prvi, a ona na pedeset sedmom mestu, ali dobro nije loše u Srbiji je bila na 6 posto. E sad idemo u Bosnu. Pogledajte ovo, isto nacionalna televizija, mi smo 31 posto, a nju nju su jedva izmerili, a onda mi prvi, a ona od 300 emisija koje su se u tom trenutku emitovale na 289. mestu. To je ludilo.

 

Evo ljudi, ja sedim ovde i mene je sramota što sedim i što pričam o ovome i što pričam o ovakvom fijasku i propasti njenog koncerta. Ona može da kaže i da sam ovakav i onakav, ali njoj u CV-iju ostaje 6 posto. Ona je pre godinu dana isto pravila ovakvu fotomontažu i mi tada nismo reagovali.

 

Ja ne znam da li je ovo bezobrazluk, ali tako izaći, menjati u fotošopu, ono je ludost, ono je bezobrazluk, ovo se nikada nije desilo. Ona kaže da je Željko za dž dobio Grand, ali molim vas, postoji ugovor i zna se koliko košta Grand, ona je za dž dala svoj koncert, ma dragi ljudi, ovo je potop. Potop”,

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here