Bogdan Srejović, bivši dečko Cece Ražnatović, privukao je pažnju medija svojim angažmanom u roditeljstvu nakon prekida veze s poznatom pjevačicom. Iako je Ceca poznata po čuvanju svoje privatnosti, novinari su uspjeli saznati da je Bogdana spasila porodična ljubav i njegova veza s kćerkom Iskrom, koju je dobio u braku sa manekenkom Zoranom Tasovac.

Nakon raskida s Cecom, Bogdan je posvetio veći dio svog slobodnog vremena kćerki, koja mu je najveći izvor radosti, čak i u danima kada mu nije baš sve išlo najbolje. Odlučio se posvetiti roditeljstvu i ne propušta nijedan važan trenutak u Iskrinom životu, kao što su rođendani, maskembali i mnoge druge aktivnosti. O tome svjedoče i slike koje možete pronaći na njegovom Instagram profilu.

Bogdan često objavljuje slike sa svojom kćerkom dok šeću ulicom, a njen izgled i stilizacija često oduševe mnoge. Brojni pratioci imaju priliku vidjeti njihovu bliskost i ljubav koju dijele. Bogdanovo srce sigurno je ispunjeno srećom zbog toga što je otac prekrasne djevojčice na koju može biti ponosan. U opisu jedne od slika, on je napisao: “Najveća ljubav života moga”. Iako tekst ne pruža konkretne detalje o izgledu njegove kćerke, čitatelji su pozvani da podijele svoje mišljenje o tome kako misle da ona izgleda u komentarima.

Bogdan Srejović je postao još poznatiji javnosti zbog njegove veze s Cecom Ražnatović. Kao partner jedne od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, Bogdan je privukao pažnju medija i postao predmet velikog interesa javnosti. Njihova veza je bila praćena medijskom pažnjom, a njih dvoje su često bili viđeni zajedno na raznim događanjima i javnim mjestima. Interes za Bogdana se povećao zbog činjenice da je bio partner ikone poput Cece Ražnatović, čije ime je sinonim za popularnost i kontroverze. Mediji su pisali o njihovoj vezi, prisustvu na događanjima i zajedničkim putovanjima. Bogdan je postao poznatiji široj javnosti, a njegovo ime je često spominjano u kontekstu Cece Ražnatović. Njihova veza je privukla pažnju ljubitelja slavnih i ljude su željeli saznati više o muškarcu koji je osvojio srce poznate pjevačice.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here