Rupert Murdoch, poznati tajkun koji je redovita tema svjetskih medija, nedavno je proslavio svoj 91. rođendan i odlučio se opustiti na suncu i valovima Kariba u društvu nove ljubavne partnerice. Samo pola godine nakon razvoda s Jerry Hall, milijarder je viđen u društvu 25 godina mlađe žene Ann-Lesley Smith. Gospođa Smith je udovica poznate ikone country glazbe Chestera Smitha. Paparazzi su zabilježili nove fotografije koje su obišle svijet za manje od 24 sata, na kojima par uživa u oceanu, dok Ann-Lesley ljubazno pomaže Rupertu izlaziti iz vode.

Rupert Murdoch, rođen u Australiji, vlasnik je nekoliko utjecajnih medija poput The Timesa, New York Posta, Fox Newsa i Wall Street Journala. Njegova neto vrijednost procijenjena je na impresivnih 17,7 milijardi dolara. Murdoch je bio u četiri braka, a posljednji je bio s Jerry Hall. Njegov prvi brak, sklopljen 1956. godine, bio je s Patricijom, bivšom stjuardesom. Razveli su se 1967. nakon devet godina braka i imajući kćer Prudence. Istovremeno se oženio Annom, novinarkom iz Glasgowa. Bili su u braku 32 godine i imaju troje djece prije nego su se razveli 1999. Anna je dobila nagodbu od 1,7 milijardi dolara, uključujući 10 milijuna dolara u gotovini.

Samo 17 dana nakon razvoda, Murdoch se oženio poduzetnicom Wendi Deng, s kojom je bio u braku do 2014. godine, imajući dvoje djece. Prema izvješću “Daily Maila”, cijeli proces razvoda trajao je samo pet tjedana. Brakorazvodnu parnicu pokrenula je manekenka tvrdeći da je bila izložena uznemiravanju putem e-pošte. Međutim, neočekivano, Jerry Hall se pojavila na Višem sudu u Los Angelesu s ciljem poništavanja brakorazvodne parnice, što predstavlja značajan razvoj događaja u njihovom pravnom slučaju.

Utorak, 9. kolovoza, Ronald Brot, odvjetnik koji ih zastupa, podnio je obavijest o pomirenju. Nakon objave ove vijesti, otkriveno je da gospođa Hall i gospodin Murdoch održavaju blisko prijateljstvo. U zajedničkoj izjavi, objavljenoj od strane Murdochovog glasnogovornika, istaknuta je prijateljska priroda njihovog razlaza. Jerry Hall je situaciju pripisala svojoj djeci, ali je ponovno izrazila svoju ljubav prema bivšem suprugu. Manekenka je 1. srpnja pokrenula brakorazvodnu parnicu u Los Angelesu, iako je brak sklopljen u Velikoj Britaniji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here