Domaća estrada, poput bilo koje druge, suočava se s velikim i tragičnim gubicima. U teškim vremenima, planiranje dugoročno postaje izazovno, a smrt u obitelji često mijenja sve buduće planove. Gubitak roditelja posebno je težak za svakoga, uključujući i pjevače i pjevačice na našoj estradi. Nedavno su se suočili s takvim gubicima Šako Polumenta, Nikola Rokvić i Aca Pejović, što je potreslo cijelu Srbiju.

Nedavno je poznati pjevač Šako Polumenta izgubio svoga oca, a ista sudbina zadesila je Nikolu Rokvića koji je također izgubio svoga oca Marinka. Nedavno se cijela Srbija suočila s velikim gubitkom, smrću poznatog pjevača Ace Pejovića, koji je doživio veliku obiteljsku tragediju. Aco Pejović je nedavno priznao novinarima da mu je otac bio veoma bolestan i da zbog toga nije mogao prisustvovati svadbi sina Ace Lukasa. Iako je htio biti uz svog sina, prioritet mu je bio brinuti se o ocu u tom teškom trenutku. Aca je naglasio da je razgovarao s Lukasom tog dana i čestitao mu, ali zbog situacije nije mogao biti prisutan na vjenčanju.

Osim ove nedavne tragedije, Aca Pejović je već kao dijete doživio veliki gubitak kada je izgubio svog brata. Dodatno, njegova majka je imala poteškoća u trudnoći nakon tog gubitka. Sve te teške životne okolnosti nisu olakšale pevačev put, ali je uspio izgraditi uspješnu karijeru na domaćoj estradi.

Sve loše što nam se desi u životu, ima neki svoj razlog, nešto zbog čega ćemo biti bolji ljudi. Nauči nas lekciju života. Naravno nisu sve situacije jednako teške, neke zabilježe čovjeka za cijeli život, od nekih se nikada ne oporavimo ali od većine loših situacija dodatno ojačamo i shvatimo svoju vrijednost.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here