Poznata voditeljka i “loto djevojka” Suzana Mančić nedavno je izjavila da nema namjeru da slavi Dan zaljubljenih, budući da je već potrošila mnogo novca u prethodnom periodu. Nedavno se vratila iz Atine, gdje živi njen suprug Simeon Ocomokos. Suzana je odlučila da ne putuje nazad u Atinu za Valentinovo i da će provesti taj dan sama. Otkrila je da se već trošila za suprugov rođendan prije desetak dana i da ne može si priuštiti još jedan poklon, jer se osjeća na rubu financijske iscrpljenosti.

Suzana Mančić je istakla da je nedavno uživala u svom boravku u Grčkoj gdje je uspjela da se odmori, budući da tamo nema obaveza. Ipak, istakla je da je godinama bila samohrana majka te da je iako je imala finansijski stabilan status, shvatila da je egzistencija samohranih majki teška tema. Ona je svjesna da za mnoge majke ovo predstavlja ozbiljan izazov, posebno za one koje nemaju osiguran krov nad glavom, redovna primanja ili stabilno zaposlenje, kao i podršku od očeva djece.

Govoreći o braku, Suzana je izrazila svoje mišljenje da se brak ne bi trebao lako prekidati. Iako je svjesna da ljubav može doći i proći te da u vezama mogu biti loše procjene, ona smatra da se ne treba olako odustajati od braka, posebno ako su prisutna djeca.

Suzana vjeruje da je donošenje odluke o prekidu braka neophodno za dobrobit osobe koja tu odluku donosi, kako bi mogla biti zdrava i normalna majka svojoj djeci, kao i za sve ostale aspekte njenog života. Mnogi kažu da je to preteško, da treba ostati u braku zbog djece ali ako ne funkcioniše ne treba forsirati.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here