Poznati pevač je bio u braku s Vesnom Joksimović pre nego što je započeo skladan brak sa voditeljkom. Iz njihovog braka proistekla je ćerka Mina. Vesna, čije je devojačko prezime Avramović, potiče iz istog grada kao i pevač, Valjeva. Ova ljubav iz srednjoškolskih dana kulminirala je brakom kada je Željko imao dvadeset tri godine.Iako Vesna nije javna osoba, nikada nije davala intervjue niti iskazivala želju za izlaganjem u medijima, svaki njen post na Instagramu ipak izaziva značajnu pažnju.Na svom „Instagram“ profilu, ona otvoreno ističe svoje atribute, ali postoje objave koje mnogi interpretiraju kao upućene ili Željku ili njegovoj trenutnoj supruzi Jovani.

 

Jednom je izrazila stav o sveprisutnom porodičnom nasilju, i svi se pitaju da li ta poruka nosi neko skriveno značenje.Tada je izrazila: “Ako te vara? Pa šta? To nije nešto što se događa samo od sebe, rođače. Pre nego što podigneš ruku, smanji ton, razmotri gde si pogrešio, kako si je izneverio i čime. Razmisli o obećanjima koja nisi ispunio, da li si je slušao dok je govorila, gde si bio fokusiran dok je tražila malo pažnje? Jesi li doprineo u kući, zaradio za hleb, bio podrška? Ako jesi, a ona je, kako obično kažeš, fu***, jbg, sam si birao! Napravio si grešku, ali svet se ne ruši zbog toga. Oprosti se od nje i pronađi sebi nekoga ko te ceni. Ti si baja, možeš ti bolje. Ako te ne poštuje, ima žena koje će to učiniti. Pogledaj koliko ih je svuda oko tebe.””

 

 

Prva Joksimovićeva supruga hrabro postavlja pitanje: ‘Odakle ti pravo da udaraš?’ Nije jasno da li se to pitanje odnosi na određenog muškarca ili na svakog ko nasilno postupa prema ženi. ‘Potpis na parčetu papira nije vlasnički list. Ona nije komad nameštaja niti deo očevine. Nije obavezna ništa, baš kao ni ti. Nije dužna da kuva, da se stresa ili da bude verna. Čak i da si bio njen heroj, ne bi primetila da postoje drugi muškarci. Ako već udaraš, udaraj sopstvenom glavom u zid! Kad si govedo, logično je da imaš rogove’, zaključila je.”

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here