Zoran Bašanović, bivši estradni menadžer i srpski funkcioner, bio je prvi suprug Dragane Mirković. S obzirom na to da je tokom njihove veze folk zvezda postigla izuzetan uspeh, može se primetiti da je u znatnoj meri doprineo njenom profesionalnom razvoju.Kroz zajedničke odluke sa svojim voljenim partnerom, Dragana je postala jedna od najpopularnijih estradnih umetnica u zemlji, regionu i šire. Tokom prvih nekoliko godina veze, par je putovao svetom na turnejama, a tokom jednog od putovanja po Americi su se tajno venčali. Ova činjenica nikada nije bila javno poznata, pa su mnogi dugo vremena verovali da je njen jedini suprug austrijski biznismen Toni Bijelić.

 

 

 

Prvi suprug Dragane Mirković nije video razlog da o tome ćute. Pravdao je svoju odluku tvrdnjom da su u to vreme bili mladi i impulsivni, željni novih iskustava. Očigledno je smatrao da venčanje u Las Vegasu nije imalo pravnu važnost. “Tada smo mnogo vremena provodili van zemlje, a kad nismo radili, putovali smo što dalje, tražeći mir. Postojala su turistička venčanja na egzotičnim destinacijama i ostrvima, gde ljudi sklapaju brak iz čiste zabave” – izjavio je Zoran u jednom od intervjua.

 

 

“Dragana i ja smo izgovorili sudbonosno “da” u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao mnogi poznati parovi, ali taj čin nije evidentiran i priznat. Ako je to bilo tajno venčanje o kojem se šuškalo, sada više nije.” Bašanovićeva izjava izazvala je buru u medijima, a postavlja se pitanje kako su se folk diva i njen suprug osećali čitajući o tome u štampi. Mnogi se pitaju da li je i za Tonija ovo bilo iznenađenje, te kako će prošlost uticati na stabilnost braka sa Draganom.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here