Dragana Mirković, kroz mnoge teme koje smo do sada istraživali, ističe se kao figura javnog života koja je uspešno izgradila svoju karijeru bez mrlja. Njen uspeh se može pripisati njenom prelepom glasu i pesmama koje su osvojile publiku. Ona se istakla po odsustvu skandala, afera i prepucavanja sa kolegama, držeći se daleko od takvih dešavanja.

Dok se Dragana održava na uzvišen način, imamo primere poput Jelene Karleuše ili Dare Bubamare, koji su izgradile svoj imidž kroz intenzivne promocije na društvenim mrežama i medijskih afera. Dragana, ili poznata kao Luče iz Kasindola, uvek je to postizala suptilno i diskretno, pa se može reći da je posvetila život življenju u Beču.

U Beču je stvorila pravo malo carstvo zajedno sa svojim suprugom Tonijem. Imaju dvoje odrasle dece koju su naučili vrednosti samostalnosti i samostalnog zarađivanja. Njena ćerka Emanuela je primer skromnosti, tek nedavno otvorivši svoj Instagram nalog, što jasno ukazuje na odgoj i vaspitanje koje je primila. Sin Marko je duboko posvećen auto trkama, i ne pokazuje značajno interesovanje za društvene mreže.

Nedavno je proslavila svoj 20. rođendan u krugu porodice i prijatelja, a slike sa glamuroznog događaja su, razumljivo, podržali njeni roditelji. Fotografije sa tog slavlja dočaravaju Draginu sreću i ponos, a takođe je zanimljivo primetiti kako njeni sin i ćerka nasleđuju izgled roditelja. Marko i Emanuela očigledno su u skladu sa vaspitanjem koje su dobili, pružajući dodatnu dimenziju Draganim dostignućima kao majci i uzoru. Kao što ističe najvažnija uloga od svih u životu joj je uloga majke tako da Dragana striktno vodi računa o djeci, njihovom odgoju, obrazovanju itd. Ništa ne prepušta slučaju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here