Milica Mitrović, direktorka televizije Pink, najavila je putem svog Instagram profila vanredno ubacivanje u ponedeljak u emisiji “Pretres sa Milanom”. Iako nije otkrila identitet učesnika, oštroumni obožavaoci rijalitija “Elita 7” brzo su prepoznali da je reč o Maji Marinković. Fotografija na kojoj se prikazuje silueta osobe podstakla je komentare poput “Ovo je sigurno Maja” i izazvala uzbuđenje među fanovima koji nestrpljivo očekuju njen povratak.

Voditelj Milan Milošević, nakon desetomesečne pauze, najavio je svoj povratak na televiziju Pink i početak emisije “Pretres sa Milanom”, koja će startovati 13. novembra. Milošević je izjavio da se vraća “na mesto zločina” i najavio da će se baviti istim sadržajem kao i ranije. Ova najava izazvala je uzbuđenje među publikom, a vrativši se na svoje staro radno mesto, Milan Milošević obećava gledaocima uzbudljiv i dinamičan period sa pregledom najnovijih događaja u rijalitiju “Elita 7”.

“Pretres sa Milanom” u emisiji “Elita 7” postao je prava senzacija, privlačeći pažnju široke publike, a čelnica Pinka, Milica Mitrović, najavljuje vanredno ubacivanje u ponedeljak. Iako je identitet učesnika još uvek tajan, fanovi su uzbuđeni i šire uzbuđenje na društvenim mrežama. Milan Milošević, omiljeni voditelj, vraća se na Pink nakon deset meseci odmora i najavljuje povratak na “mesto zločina”. Njegova emisija “Pretres sa Milanom” obećava dinamičan i uzbudljiv sadržaj, a gledaoce će držati u toku sa najnovijim događajima u “Eliti 7”.

Najnovije vesti ukazuju na to da će se u emisiju ubaciti Maja Marinković, što je izazvalo uzbuđenje među fanovima koji s nestrpljenjem iščekuju njen povratak. Sama činjenica da se “Elita 7” i “Pretres sa Milanom” prate širom regiona govori o ogromnoj popularnosti ovog rijaliti programa. Društvene mreže prepune su komentara i analiza, dok gledaoci aktivno učestvuju u diskusijama i navijaju za svoje favorite. Ova serija događaja ukazuje na to da je rijaliti “Elita 7” postao pravi fenomen, a “Pretres sa Milanom” važan deo te priče. Svi su uzbudljivo nestrpljivi da saznaju ko će biti novo vanredno ubačeno lice i kako će se odvijati događaji u narednim epizodama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here