Zvezde Granda su svakako najpopularnije muzičko takmičenje na našim prostorima , a voditeljica Sanja Kužet je postala zaštitno lice , i svi je vole prvenstveno zbog njene profesionalnosti , ali i spontanosti , kao i ljepote, a poznato je da za svakog takmičara ima lijep osmijeh , ili riječi utjehe ako je to potrebno.

 

 

Poznato je da je Sanja godinama radila kao voditeljica u popularnoj igi na sreću Bingo , te je izvlačila sretne brojeve, a na početku svoje karijere je na Pinku vodila vremensku prognozu. Upravo na ružičastojoj televiziji Sanja je upoznala svog supruga Zorana Pipera , sa kojim je dobila sina Andriju , ali se njihov brak nažalost nije očuvao , i nakon samo godinu dana , ovaj poznati par se razveo , ali kako ističu , ostali su u prijateljskim odnosima.

 

 

Nemanja Živojinović je nova ljubav Sanje Kužet za koju je javnost saznala 2017.godine, a on je tada radio kao direktor marketinga kompanije Pežo , i sa njim je Sanja dobila sina Strahinju , ali se nisu vjenčali . Ono što je posebno interesantno je to da se Sanja i Nemanja pznaju još iz mladih dana , i bili su i tada u vezi , ali su se razišli , te nakon toliko godina kada su se ponovo sreli kao zreli ljudi , emocije su proradile , te je ljubav između njih ponovo buknula.Sanja je žena koja drži do svog izgleda, iako je već u srednjim godinama , izgleda prelijepo i mnogim mladim djevojkama bi mogla na crtu da stane . Njen izgled kao i stajling je uvijek bio tema za komentarisanje po društvenim mrežama. Tako je Sanja nedavno na Instagram profilu objavila fotografiju u opuštenom izdanju , u trenerci i patikama. Javnost nije to naučila od nje jer su uvijek objave kada je ona sređena i elegantna , pa im je bilo čudno vidjeti je u sportskom stilu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here