Marko Kon je iskusio izuzetnu sreću i zadovoljstvo tokom vremena provedenog sa talentiranom i šarmantnom glumicom Ivanom Knežević. Njihova veza ostavila je neizbrisiv trag kako na Marka tako i na publiku. Marko Kon bio je toliko duboko zaljubljen u Ivanu da nije krio svoje namjere i otvoreno je izjavio svoju želju za brakom s njom.

Marko Kon je išao korak dalje, dijeleći svoje planove o venčanju s Ivanom s lokalnim medijima i izražavajući namjeru da se odmah nakon svog nastupa na Eurosongu vjenčaju. U tom trenutku, dok je bio fokusiran na svoje pripreme za Eurosong, izražavao je svoju želju da predstavi Srbiju na najbolji mogući način. No, čim su se Eurosong i svi medijski pritisak oko njega smirili, planirao je posvetiti se svom braku.

Međutim, umjesto sretne i dugoočekivane svadbe, njihova priča završila je nesrećnim razlazom. Nakon sedam godina duboke emocionalne povezanosti i skladnog zajedničkog života, Ivana je donijela tešku odluku da napusti njihov zajednički dom. Odluka je donesena zbog nedostatka istinske ljubavi i emotivne povezanosti u njihovoj vezi.

U roku od samo šezdeset dana, počeli su se pojavljivati medijski izvještaji o prekidu njihove veze. Iako su se razišli, Marko Kon nije gajio loše osjećaje prema Ivani. Zadržao je neutralan stav o mogućem pomirenju, iako je priznao da je to malo vjerovatno. Nakon toga, Marko Kon je upoznao svoju srodnu dušu, Milicu, s kojom je ostao u sretnom braku do danas.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here