Poznati glumac Mimo Kaadžić je poznat po svojim avanturama. Mimo je također neko koga nazivaju vječiti neženja. Malo ljudi zna da je Mima prije nešto više od trideset godina bio oženjen . I Mima je stao na ludi kamen, a šta se tu sve dešavalo i kako se to završilo samo on zna.

 

 

Mima nikada nije svoj privatni život iznosio u javnost , te ga je odlično krio od medija. Godinama unazad glumac je u intervijuima isticao da ne bježi od bračne zajednice , već da mu se brak jednostavno nije desio.Naime , mediji su ipak saznali ali jako malo , a to da se Mima zaljubio te da je riječ o jednoj glumici , a upoznali su se na crnogorskom primorju sasvim slučajno , dan prije nego će on da ode. Bila je lijepa plavuša , a njeno ime je itekako poznato javnosti , Sunčica Đurić. Odmah se između njih rodila ljubav , napravili su vjenčanje koje je trajalo puna dva dana.

 

 

Sunčica je atraktivna plavuša ,i njihova bračna sreća nije dugo traala , te su se Mima i Sunčica razveli , a poslije toga se Mima više nije ženio. a poznato je da je Mima nakon nje imao još dosta afera , kratkih vez ,i sve su to bile mlade djevojke kojima čak otac može da bude po godinama.Nedavno se u medijima pisalo kako je Mima našao novu djevojku , njeno ime je Nataša , a i ona je toliko mlada da mu može biti kćerka. Međutim Mima kaže da nema između njih , te da su njih dvoje samo prijatelji. Na Instagram profilu su osvanule fotografije  na kojima je Mima u odijelu, a pored njega lijepa brineta u vjenčanici.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here