Milica je danas na društvenim mrežama otkrila razmjenu poruka između jednog od svojih vjernih pratilaca i kompanije odgovorne za realizaciju dugoočekivanog projekta. Pratilac je izrazio nevjericu da joj obećana kuća još uvijek nije isporučena ni nakon tri godine, te je postavio pitanje da li se odgovorna osoba boji Boga. Osoba iz kompanije je odgovorila obrambeno, tvrdeći da Milica nije kupila parcelu za izgradnju kuće te da nije moguće kupiti parcelu i izgraditi kuću u roku od tri godine. Također su upozorili pratilca na neosnovane optužbe i uvrede te najavili da će poduzeti pravne korake i tužiti sve koji šire lažne tvrdnje.

Kompanija je tvrdila da su sve uvrede i optužbe dokumentirane i dostavljene advokatima i policiji. Pozvali su sve uključene da idu na sud kako bi razotkrili laži koje se šire. Istaknuli su da život nije rijaliti program te naglasili potrebu za razboritošću prije nego što neko nešto napiše. Na kraju su poslali pozdrave.

Milica je u saopštenju objavila sadržaj ugovora koji je imala s kompanijom. Ugovor je uključivao različite odredbe, a jedna od značajnih klauzula bila je da će primarni ovlašteni vlasnik preduzeća lično preuzeti odgovornost za obeštećenje Milice Kemez zbog neisporučene montažne kuće.

Dogovoreno je da će obeštećenje biti novčana protuvrijednost kuće, što je utvrđeno da iznosi 20.000 eura. Milica je priložila i napomenu da nije dobila nikakav odgovor od kompanije nakon tog sastanka, bez obzira na telefonske pozive ili poruke koje je slala. Ovo je sve očigledno jedna velika prevara i sve se nešto obećava ali to su samo riječi,a djela nula.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here