Sonja Vuksanović, poznata modna dizajnerka, i javnost su često bili u središtu zbog njenog atraktivnog izgleda i burnih ljubavnih veza. Dok se danas većinom prepoznaje po svom braku sa poznatim pjevačem Acom Lukasom i njihovoj kćerki Viktoriji, malo je poznato da je Sonja Vuksanović prethodno bila u braku sa pjevačem Željkom Šašićem, s kojim je provela deset godina svojeg života.

Sonja je postala poznata po svojoj atraktivnosti i izazovnom izgledu, što je često privlačilo pažnju medija i javnosti. Tijekom razvoda od Željka Šašića, mediji su intenzivno izvještavali o njihovom odnosu, čime je dodatno skrenuta pozornost na njen život.

Iako je većina ljudi danas prepoznaje kao Sonju Vuksanović Lukas, prije braka sa Acom Lukasom bila je u braku s pjevačem Željkom Šašićem, što mnogi možda zaboravljaju. Njihova veza je bila značajna i trajala je čitavu deceniju. Iako je Sonja kroz godine prolazila kroz promjene u svom izgledu, mnogi se sjećaju njenog izgleda iz tog razdoblja, posebno u vezi s pjesmom “Ona je priča života moga” koju je Željko posvetio njoj.

Zanimljivo je da je Željko Šašić u tom trenutku imao potpuno drugačiju izgledu u spotu, a mnogi bi danas teško prepoznali Sonju iz tog perioda. Iako su se razišli, Sonja je ostala atraktivna i privlačna, a mnogi kažu da njena kćerka Sofija, koju je dobila sa Željkom, ima mnogo sličnosti s njom. Ova priča podsjeća nas na to kako se život i ljubavne veze mogu mijenjati tijekom vremena te kako javne osobe prolaze kroz različite faze u svojim životima, što često privlači pažnju medija i javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here