Majka Zvezdana Slavinića , najpoznatijeg rijaliti učesnika u aktuelnoj sezoni , je u problemu , jer je njena budućnost neizvjesna. Naime , njena bivša snaha nije uplatila sredstva za njen boravak u staračko domu. Ana u Bijeloj kući stalno govori kako je Zvezdanova majka Slavica ujedno i njena druga majka , Ana Ćuričić se prema njoj ponijela kao prema zloj maćehi.

 

 

Kako doznajemo , Slavica boravi u domu za stara lica , gdje mjesec dana boravka košta oko 400 eura, a novac koji joj je Zvezdan ostavio prije uluska u rijaliti , a namjenjen je za tu svrhu , Slavica je novac potrošila , i sada je njena budućnost upitna. Naime , Zvezdanu je dio honorara uplaćen prije početka šeste sezone rijalitija , a njime je između ostaog Ana trebala da izmiri jednogodišnji boravak njegove majke u staračkom domu , št ona nije učinila. Uplatila joj je samo dva mjeseca ,a onda je Zvezdan započeo romansu sa Anđelom , te je Ana odlučila da mu preljubu naplati tako što će njegovu majku ostaviti bez krova nad glavom.

 

 

Ovu priču je indirektno potvrdio Slavicin bivši suprug , Zvezdanov otac Moka Slavinić , koji je bivši proslavljeni košarkaš. On je kako doznajemo sa Slavicom stuio u kontakt nakon trideset godin koliko nisu razgovarali , pošto su se razveli i rekao je da će sve učiniti zarad sreće njihovog jedinog sina. Potvrdio je da je tačno da Ana nije uplatila novac koji je Zvezdan ostavio za Slavicu i njen boravak u domu, ali on neće dozvoliti da ona ostane na ulici, te da će se on pobrinuti za nju dok Zvezdan ne izađe napolje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here