Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je već decenijama jedna od najpopularnijih na domaćoj javnoj sceni. Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom , početkom devedestih godina , kada se Ceca udala za Željka Ražnatovića , koji je tada bio čan kriminalnog klana , i bio j veoma uticajan , pa se na radiju samo vrtile Cecine pjesme.

 

 

Njih dvoje su dovbili dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju. Nakon Željkove smrti , Ceca se posvetila odgoju djee ali i karijeri , pa su tako i Veljko i Anastasija postali vrlo popularni zahvajujući roditeljima. Poznato je da je Veljko oženjen sa djevojkom iz Titela Bogdanom , koja mu je nedavno podarila još jednog sina , kojem su ponosni roditelji dali ime Krstan.Njegov stariji brat Željko je ejdva čekao da mu se rodi beba , odnosno rat s kojim će kada malo poraste moći da se igra.

 

 

Trenutno se svi zajedno nalaze u Cecinojvili na Dediju , mada je Veljko istakao da će da se preseli u Titel , jer mu je tamo mnogo mirnije , nema gradske buke , a to mu trenutno odgovara . Naime , Veljko i Bogdana su od Bogdaninih roditelja dobili kuću na poklon , u kojoj namjeravaju da žive. Veljko također planira da na svom imanju pokrene kolu boksa , a bavi se i uzgojom pasa , a povremeno omaže i puncu i punici koji posjeduju farmu pilića , te su jako vrijedni iimućni ljudi . Nedavno je Bogdana objavila fotografiju iz šetnje na kojoj se nalazi Željko i mali Krstan u kolicima. Naime , oni su na fotgrafiji prekrili lice malenog Krstana sa emotikonom srpske zastave , jer je još uvijek mali, ima tek mjesec dana kako se rodio.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here