Larsa Pipen je jedna od najpoznatijih rijaliti zvijezda , a ponijela je i nadimak ljubavnica prve klase. Ona je jedno vrijeme bila i najbolja prijateljica sa Kim Kardašijan , a svojim izgledom je privlačila muškarce koji nisu nikako mogli da pobjegnu od nje , jer onaj muškarac na kojeg ona baci oko , mora da bude njen.

 

 

U posljednje vijeme se Larsa veoma promijenila . Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežaa se može vidjeti kako je nabacila nekoliko kilograma viška, a lie joj je skoro pa neprepoznatljivo. Mnogi fanovi su se pitali da li je radila neke estetske korekcije , ili je jednostavno ostarila . Naime , poznato je da je Larsa u vezi sa 16.godina mlađim Markusom Džordanom , koji je sin legendarnog Majkla Džordana , a mnogi zbog toga što je on mlađi kažu , kako je Larsa gledala svog dečka kako raste i mijenjala mu pelene, jer je njegov otac bio dobar prijatelj sa njenim bivšim mužem Skotijem.

 

 

Larsa je na zlobne komentare odgovarala da su ona i Markus sretn , te da jedno drugo motivišu . Larsa je poznata kao žena od skandala , pa se pamti kako je nekada bila u vezi sa košarkašem Malikom Bislijem , i to baš u vrijeme kada je njegova supruga bila u drugom stanju .Mediji su pisali da je Larsa ubijedila Malika da dijete koje nosi njegova supruga Montana nije njegovo , ali se na kraju ispostavilo da jeste . Košarkaš je toliko vjerovao Larsi , da je svoju suprugu izbacio iz kuće , a Larsu to nije doticalo nimalo . Dok se intenzivno družila sa Kardašijanima , često seznaa naći u središtu skandala.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here