Kada je u pitanju fudbal kako u Srbiji , tako i u Italiji , legendarni Siniša Mihajlović je ostavio iza sebe veliki trag. Naime , Siniša nas je napustio krajem prošle godine , kada je izgubio bitku sa opakom polešću , s kojom se godinama borio. Iako je Siniša jednom čak bio pobijedio leukemiju , opaka bolest se ponovo vratila , ali ovaj put je bilo kasno . Iza Siniše je ostala njegova porodica , koja još uvijek boluje , i kojima Siniša itekako fali.

 

 

Nedavno su domaći mediji uveliko pisali o udaji njegove kćerke . Naime u julu prošle godine , na njenoj ruci je zasijao vjerenički prsten , a velika žalost je što Siniša nije doživio da svoju ljepoticu isprati do oltara. Iako njenog oca više nema , ona je ponosna na činjenicu da je njen otac zadovoljan sa njenim izborom partnera , i četiri mjeseca nakon njegove smrti , spremaju veliko slavlje. Virdžinija se udaje za svog zaručnika fudbalera Aleksandra Voljaka .

 

 

Široj javnosti još uvijek nije poznat tačan datum svadbe , a Virdžinija je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj se vidi kako su pripreme za vjenčanje uveliko počele . Naime , na fotografiji koju je objavila  vidi se kako mlada bira cipele , haljinu , a poznato je da je to najdraži trenutak buduće mlade. Sinišina porodica je nakon njegove smrti nastavila život , ali vjerujemo da bi Siniša bio ponosan na njih , jer uprkos velikom gubitku i boli , život ide dalje , i nema smisla da provode godine u žaljenju .

 

Svakako da njihova bol je velika i ne može tako brzo proći , vremenom će se samo naviknuti na nju. Šta vi mislite da li njegova kćerka poranila sa slavljem ?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here