Kalendarski je proljeće već uveliko nastupilo , i to je vjerujemo za većinu populacije najljepše godišnje doba. Naime , osim što se priroda budi i obnavlja , s njom se bude i mnoge životinje koje ne možemo susretati u zimskom periodu. Sa toplim vremenom dolazi i opreznost da dobro pazimo gdje hodamo .

 

 

 

 

 

U današnjem članku Vam donosimo veoma zanimljivu priču , koja nam dolazi baš iz životinjskog svijeta , a koja je obišla cijeli svijet i postala viralna.Poznati australijski stručnjak za gmizavce dobio je uznemirujući poziv od strane jedne gospođe , koja ga je zamolila da dođe u njenu kuću i da ukloni zmiju otrovnicu koja se tu nalazila . Kada je čovjek došao u dvorište imao je šta i da vidi . Naime , tamo se nalazila jedna od najotrovnijih zmija u svijetu , pod azivom tajan , ona zauzima treće mjesto po svojoj opasnosti i otrovnosti.

 

 

Čovjek je naime ostao šokiran izjavom gospođe koja je vlasnica vorišta u kojem se nalazila zmija, Ona mu je saopštila kako je tu zmiju otrovnicu ustvari pojela žaba.

 

 

Kada je čovjek pogledao žabu , na njoj je bilo nekoliko ujeda zmije , ali je žaba već uveliko progutala zmiju. Čovek je odlučio da žabu ponese sa sobom , jer nie htio da rizikuje da žaba iz nekog razloga povrati zmiju , te ako preživi i noć dobro podnese , da će je sutradan vratiti u prirodu. Bio je začuđen jer vidio je do sada da žaba jede razneživotinje poput miševa , škorpija i pacova , ali do sada nikada nije vidio da žaba jede zmije. Šta vi kažete o ovome ? Da li se vi plašite zmija ?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here