Incident između Ognjena Vranješa i Duška Tošića na jednom beogradskom splavu i dalje privlači pažnju javnosti. Novi detalji se počinju pojavljivati, a svedoci tog događaja počinju izlaziti u javnost. Jedan od tih svedoka je i voditelj Milan Milošević. U toj noći, fudbaler Duško Tošić napao je sportskog menadžera, izvređao ga i pozvao ga da izađu napolje kako bi se suočili jedan na jedan.

Voditelj Milan Milošević je sve to video, ali je odlučio da se ne meša. Kada su ga kontaktirali za izjavu, potvrdio je da je video sukob između Duška i Ognjena, ali da je samo sačekao da prođe i da ode do svog automobila.

Ognjen Vranješ, fudbaler u pitanju, nije želeo komentarisati ovaj incident, dok je Milan Milošević izjavio da ne želi da se meša u sukob. Incident se dogodio oko pola sata nakon što je Milan Milošević stigao na splav. On je produžio provod nakon što je prisustvovao nastupu Dare Bubamare u jednom beogradskom restoranu. Bio je sa prijateljima i smestili su se blizu Tošićevog stola. Voditelj nije primetio trenutak kada je Ognjen prišao Dušku, ali je video kada je došlo do nereda. Video je sukob kao i drugi gosti, ali zbog glasne muzike nije mogao čuti šta su si rekli.

I drugi gosti na splavu su pratili situaciju između Ognjena i Duška. Neki su čak izašli napolje, a to su nešto kasnije učinili i Vranješ i Aleksandar Prijović, koji se umešao u frku i vređao Tošića. Duško je ostao na splavu, a zatim je i Milan Milošević otišao. Ovo su novi detalji u vezi ovog incidenta koji je izazvao pažnju javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here