Poznata po svojim izvanrednim kolekcijama visoke mode i osiguravanju vrhunskih uniformi za prestižne kompanije i organizacije u Srbiji, Verica Rakočević nedavno je nedvojbeno privukla znatno medijsko priznanje. Dok je njezino izvanredno umijeće modnog stvaranja bilo primarno pitanje rasprava, njezin osobni život također je privukao znatnu pozornost, osobito kada su u pitanju njezine romantične veze, koje su redovito ostavljale njezine pristaše u zapanjenosti.

Verica Rakočević, renomirana modna dizajnerica, već dugi niz godina sretno je u braku s Veljkom Kuzmančevićem, iako je on čak 35 godina mlađi od nje. Unatoč svojim osamdesetim godinama, Verica Rakočević zrači vječnom aurom, nepogođena protokom vremena. Poznata po svojoj vedroj naravi, s ponosom je podijelila svoju prirodnu ljepotu na svom Instagram profilu, noseći opuštenu odjevnu kombinaciju bez trunke šminke. Nakon objave, Verica je primila niz pozitivnih komentara, uglavnom vezanih uz njezin fizički izgled, ali i za hrabrost da podijeli svoju nepromijenjenu fotografiju. Poznato je da godine nisu presudne jer i dalje izražava samopouzdanje i ljepotu.

U stvarnosti, Verica je otkrila ključ fizičke privlačnosti. “Izgled nikada nije bio moja glavna briga, jer sam uvijek stremila prema dugotrajnosti. Samo se sjetite na trenutak i spomenite da imam 74 godine. Kasnije stojite goli pred ogledalom i ne osjećate bol u zglobovima”, izjavila je i nastavila: “Ne brinem se zbog malih neugodnosti u kukovima ili koljenima.”

Nakon buđenja, odlazim trčati. Cijeli dan radim do večeri. Nedavno sam otkrila miris ružmarina koji, kako kažu, poboljšava pamćenje. Zadovoljna sam svojim životom i jako sam sretna. Svaki dan radim 100 sklekova kao dio svoje rutine. Ne mogu poreći da godine prolaze, ali veselim se pojavljivanju bora. Ne, ne mislim da su sve bore privlačne ili simbolične. Doista se divim ženama koje prihvataju svoje bore, ali za mene to je samo još jedan korak prema završetku. To je sve”, dodala je.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here