Mnogi muku muče sa kilogramima i pokušavaju otkriti “magični recept” koji će im pomoći da i dalje jedu ono što vole, a da pri tome gube na tjelesnoj masi.

Shantel Jefris, zadivljujuća manekenka i influencerica, uporno plijeni pozornost svojim upečatljivim stasom. Nedavno su se pojavile slike Jefris na plaži koje će se sigurno razveseliti brojnim obožavateljima.

S 31 godinom Shantel ima zavidnu tjelesnu građu, a nedavno je podijelila svoje tajne kako održati takvu figuru.

Šanetl ograničava unos glutena, mliječnih proizvoda, crvenog mesa i rafiniranih šećera zbog njihovog štetnog djelovanja na njezino zdravlje i kožu. Umjesto toga, prioritet joj je konzumiranje obilnih količina voća i povrća, kao i hrane bogate hranjivim tvarima poput zobene kaše i acaia.

Dodatno, naglašava važnost održavanja hidratacije pijenjem puno vode, jer to ne samo da sprječava prejedanje, već i pridonosi održavanju čistog tena.

“Kada je hrana u pitanju, osjećam nelagodu s raznim opcijama. Kao rezultat toga, svjesno se trudim ograničiti unos samo na ono što je neophodno za moje dobrobit kako bih izbjegla da se osjećam loše”, objasnila je.

Kako bih održala svoje zdravlje, izbjegavam šećer koliko god je to moguće. Osim toga, ne mogu konzumirati mliječne proizvode ili gluten zbog alergija. Za vrijeme praznika nastojim ostati aktivna u šetnjama i sličnim aktivnostima jer jedem više nego inače. K

ad god završim s velikim obrokom kod kuće, obavezno mirno prošećem. Ovo ne samo da pomaže probavi, već mi pomaže i razbistriti um.

Jelo koje prvenstveno jede:

Zobena kaša

Avokado

jaja

Piletina

Povrće

Piletina

Maslinovo ulje je glavna namirnica u mnogim kuhinjama, a njegova svestranost i zdravstvene prednosti čine ga popularnim izborom za kuhanje i preljev salata. Ulje se dobiva iz ploda masline, a njegov bogati okus i aroma mogu varirati ovisno o faktorima kao što su vrsta masline, regija u kojoj je rasla i način ekstrakcije. Maslinovo ulje bogato je mononezasićenim masnoćama, za koje je poznato da imaju pozitivan učinak na razinu kolesterola i zdravlje srca. Osim toga, sadrži antioksidanse koji mogu pomoći u zaštiti od oksidativnog oštećenja i upala u tijelu.

Avokado

Acai

Agava

Popis namirnica koje odbija konzumirati je jasan i nepokolebljiv.

Rafinirani šećer

Gluten

Mlijeko

Crveno meso

Prerađena hrana

Rafinirani ugljikohidrati

Voćni sokovi

krumpir

Voće koje ima visoku razinu prirodnog šećera uključuje mango, ananas i druge slične vrste.

Unatoč svom prirodnom izgledu, 2017. je otkrila da je povećala grudi silikonskim implantatima. Razlog za ovu odluku bila je njezina fluktuirajuća težina, a željela je da joj grudi ostanu iste veličine bez obzira na bilo kakve promjene u njezinoj tjelesnoj težini. U jednom je trenutku imala 58 kilograma, a odjednom je pala na 45, što je značajno utjecalo na veličinu njezinih grudi te su se stalno mijenjale.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here