Vedrana Rudan nedavno je iznijela svoje mišljenje o popularnoj srpskoj pjevačici Aleksandri Prijović i izazvala zanimanje javnosti. Kao poznata hrvatska književnica, novinarka i blogerka, Rudan je pohvalila mlade talente na Balkanu, uključujući Prijović, i istaknula da su manje opterećeni prošlošću od starijih generacija. Rudan je naglasila da profesori u školama često dosadni i da mladi zbog svoje fokusiranosti na telefone često ne čuju ono što se govori. U tom kontekstu, pohvalila je popularnost Aleksandre Prijović, ističući da je postala veća zvijezda u Hrvatskoj od samog premijera.

Također je izrazila mišljenje da je Prijović svojim glazbenim uspjehom doprinijela poboljšanju odnosa između Hrvata i Srba na način koji političarima nije uspjelo postići. Naglasila je kako mladima poput Prijović važnija popularnost te da oni imaju veći utjecaj na međususjedske odnose od političara.

Njezina podrška Aleksandri Prijović zbog njezine popularnosti i utjecaja na mlade ljude na Balkanu, uključujući Hrvatsku, pokazala se zanimljivom točkom u raspravi o utjecaju popularne kulture na društvo i odnose među narodima. Rudanova izjava sigurno je potaknula razmišljanje o ulozi popularnih ličnosti u oblikovanju mišljenja mladih i njihovom stavu prema regionalnoj kulturi i identitetu. Ovo izlaganje odnosi se na Aleksandrine nastupe u Sarajevu, gdje je održala nekoliko koncerata i postigla veliki uspjeh. Rudan se zapitala da li bi netko drugi u javnosti hrabro podržao pjevačicu na isti način, pohvaljujući je zbog toga što donosi zajedništvo i raduje mlađe generacije.

Aleksandra Prijović je ovo sve pripremala puno ranije i razumljivo je da se to sve ne može odgoditi i da je teško ali isto tako svijet je krenuo u pakao, humanost nestala i itekako nije vrijeme za slavlje. Planeta je trenutno u očaju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here