Pjevač Toše Proeski je bio jedan od najpopularnijih pjevača na Balkanu. Nažalost njegova karijera , kao i njegov život se završio tragično , prije 13.godina. Toše je vraćajući se sa jednog od svojih nastupa , poginuo u saobraćajnoj nesreći , koja se dogodila u Hrvatskoj.Njegovi prijatelji i danas kažu da je Toše imao samo jednu veliku ljubav u svom životu , a to je Andrijana Budimir sa kojom se više puta mirio i svađao. Njihova veza je počela 2002.godine , ali nakon tri godine je došao kralj. Obnovili su svoju vezu 2007.godine , i počeli su živjeti skupa.

 

 

Nakon samo nekoliko mjeseci Toše je poginuo , a Andrijana je novinarima rekla ovo:„Nekada mi je Toše nosio bijele ruže , moje omiljeno cvijeće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo , jer svaki put kada odem na Tošin grob , završim u bolnici.“ Andrijana je odbijala intervijue te ignorisala poruke osoba bliskih Tošetu , i tek ponekad se pojavljivala pred kamerama, i svima na Balkanu je bilo jasno da je njena tuga velika.

 

 

Andrijana je danas uspješna voditeljica rukometne škole u Makedoniji. Udala se prije šest godina za jednog ugostitelja iz Skoplja , Johana , sa kojim je dobila i sina Maksima. Na Instagram profilu Andrijana podijeli fotografije , na kojima se može vidjeti da je sada sretna žena , a možemo primjetiti i da se baš ugojila. Andrijana je također podijelila fotografiju sa svojim učenicima , a njeni pratioci su bili odušvljeni njenom novom objavom , pa su se mnogi počeli raspitivati kako mogu svoju djecu upisati u njenu rukometnu školu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here