Najpoznatije i nagledanije muzičko takmičenje je svakako Zvezde Granda, a emituje se godinama unazad. Takmičenje je poznato u regionu i do sada je donijelo veliki broj pjevača koji su itekako talentovani i kvalitetni . Upravo im je Zvezde Granda bilo odskočna daska , i sada većina gradi izvrsne karijere nakon takmičeja.

 

 

Već godinama unazad posao voditelja obavlja Sanja Kužet I Voja Nedeljkoić , i većina gledalaca Zvezde Granda nebi mogli da zamisle bez njih. Mnogi su zaboravili da se postava vodiljskih parova na samom početku takmičenja mijenjala i to čak nekoliko puta . Rijetko se gledaoci sjećaju da je 2011.godine ovo takmičenje vodio voditejski par Ljubinka Buba Dobrosajević i Vlada Stanojević, a Buba se od ovog takmičenja oprpstila na jedan ružan način.

 

 

Jedan izvor blizak Grandu je tada rekao kako je ona govorila samo o finali kada je vodila emisiju , te je pored toga imala i veliki broj grešaka , i vrhunac se desio kada je pomiješala ime kandidata jednog od roditelja je zbog toga bio veoma ljut , da je otišao iza scene i napao Vladu kojem je rekao da nije trebao nju da pusti da vodi emisliju. Vrlo brzo nakon toga počele su glasine kako će ona da dobije otkaz , pa je ona odlučila da ga sama da prije njih. Inače koncept emisije je da svake godine mienjaju voditelje , tako da joj ništa nije bilo čudno . Šta vi mislite o tome? Sjećate li se perioda kada je Buba bila voditeljica , jeste li tada pratili Zvezde Granda ? Pišite nam u komentarima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here