Prošla godina , što se tiče javne scene u Srbiji je bila puna razvoda. Naime , desili se razvodi parova koji su decenijama bili u braku , te za kje su svi mislili da imaju skladan brak koji će trajati do kraja života.

 

 

Glumački par Lazar i njegova supruga Danica Ristovski , odlučili su da okončaju brak , koji je trajao čak četiri decenije, i odlučili su da svako krene svojim putem. U javnost nisu žejeli iznositi razlog svog razvoda , pa su se pojavile razne špekulacije, te su mediji pisali kako je umješana treća osoba. Zbog tih navoda paparaci ih ne ispuštaju iz vida , a sve to kako bi zabilježili trenutke sa novim partnerima , ali za sada nemaju uspjeha u tome.

 

 

Kako doznajemo , oboje su se posvetili svom poslu i radu na nekoliko projekata , a mnogi su zaključili kako Danica izgleda puno raspoloženije , pa čak i mlađe i ljepše od kako je razvedena. Lazr je nakon razvoda naustio porodičnu kuću koja se nalazi na Gardošu u Zemunu , i koja ima vlastiti bazen, u kojem je glumac često uživao. Ponekad su mu društvo pravili sinovi Jovan i Petar , kada su u ljetnim mjesecima provodili svoje slobodno vrijeme na bazenu . Bazen se nalazi na terasi njegove luksuzne vile , a nedavno je podijelio svoju fotografiju u opuštenom izdanju upravo iz bazena , te napisao da i Kralj ima dušu da se odmara kod svoje kuće na Gardošu. Može se zaključiti da Lazar zna odlično sam da uživa , te da mu nije potrebno društvo za to.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here