Poznati voditelj sa naših malih ekrana Milovan Ilić , javnosti poznatiji kao Minimaks , već dugi niz godina uveseljava i oduševljava publiku ispred malih ekrana . Minimaks će zavijek ostati upamćen po tome kako je znao nasmijati mnoge kada je bilo veoma teško.

 

 

Minimaks je stalno bio u javnosti ,i pod lupom medija , ali se o njegovom privatnom životu veoma malo pisalo.Njegov privatni život je i više nego buran . Minimaks se počeo drogirati kada je imao 22 godine , a prvi brak koji je imao trajao je 12 godina. Sa svojom prvom suprugom Minimaks je dobio i sina kojem je dao ime Igor, Nakon što se desio razvod između njih , ponovo se vratio starom životu i narkoticima.

 

 

Minimaks se ponovo oženio , i taj brak je trajao do 2004 .godine , kada mu je tadašnja supruga preminula . Nakon tog braka , ostao je sam nije se više ženio . U drugom braku je dobio dvoje djece , sina Vladimira i kćerku Anu. Njegova kćerka je jedne prilike za novine otkrila kako je njen otac bio veliki čovjek , te da je za njega vežu mnoge lijepe uspomene. Kada je Minimaks otišao u bolnicu prvo što je tražio da mu se donese bio je papir i olovka kako bi mogao zapisati svoje misli . Ana je otkrila kako čuva sve očeve stvari koje nikada nisu objavljene , te da planira da napravi izložbu istih , koja će uskoro biti održana.

 

 

 

Ana je otkrila da će javnost obavjetit kada izložba bude spremna , a do tada pomno prikuplja sve očeve stvari koje nikada nisu objavljene. Ana je prava kopija svoga oca.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here