Pjevačica Rada Manojlović je jedna od najpoznatijih na našoj domaćoj estradnoj sceni. Njen privani život , naročito onaj ljubavni , izaziva veliko interesovanje javnosti . Poznato je da je Rada bila u emotivnoj vezi sa kolegom Milanom Stankovićem , i svi se sjećaju njih dvoje kada su zajendo nastupali pred kamerama . Nakon svih kasnijih Rdainih veza mnogi su se nadali da će se ona i Milina nekda pomiriti.

 

 

Rada je zatim krenuzla dalje i uplovila u emotivni odnos sa kolegom pjevačem Harisom Berkovićem , s kojim ima i dvije duetske pjesme . Niame , godinama unazad su njih dvoje bili zajedno , a onda se odjednom desilo da su izbrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža , te su mnogi odmah posumnjali da su prekinuli. Tim povodom Rada je potvrdila javno da su njih dvoje stavili tačku na odnos , te da neće davati nikakve detalje na tu temu.

 

 

Izgleda da se to promijenilo. Naime , , nedavno je na Instagramu počela da kruži njihova zajednička slika na kojoj su pozirali sa svojim poznaikom. Rada je sliku podijelila javno i napisala na engleskom jeziku najdraži , te ih je oboje označila na fotografiji. Mnogi su se poadali da su njih dvoje obnovili odnos, ali za početak se nisu oglašavali. Kasnije su Rdaa i Haris fotografisani zajedno , kada su imali zajednički nastup. Rada je podijelila video zapis u kojem su njih dvoje i njihovi zajdnički momenti uz njihovu duetsku pjesmu “Biseri i svila”. Da li su odlučili da pružite još jednu šansu svojoj romansi , ostaje nam da vidimo , ali su bez sumnje jedan od najljepših parova sa estrade.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here