Posjednjih dana je medije uzburkala vijest o teškoj bolesti poznate srpske pjevačice Vesne Zmijanac . Naime , kako doznajemo pjevačica hitno mora na operaciju, a odnosi se na rizični zahvat na srcu. Javnost je naprosto bila zabrinuta zbog ishoda operacije , te su strepili za Vesnino zdravlje.

 

 

Na svu sreću operacija je prošla uspešno , a pjevačica je napustila bolnicu , i trenutno se nalazi u udobnosti svoga doma . Trenutno je aktuelna tema postepen oporavak Vesne Zmijanac. Nedavno se javnosti obratila njena kćerka , koja nije iznosila mnogo detalja vezano za Vesnino zdravlje , ali je svakako istakla da sve ide po planu , te da se Vesna oporavlja najbolje moguće  sa svojom porodicom , a njena kćerka se potrudila da majka ima svu potrebnu njegu.

 

 

Nikolija nije željela duljiti na tu temu , jer kako kaže sada im je najviše potreban mir , kako bi se njena majka u potpunosti oporavila , te je istakla kako joj je dobrobit majke trenutno najvažnija. Slike koje je objavila na Instagramu pokazale su da je sa Zmijančevom sve uredu . Jako se vidjela njena zabrinutost za nesmetan oporavak Vesne Zmijanac . Pjevačicino ponašanje u posljednje vrijeme sugerira na samo jedno , a to je da se pjevačica vraća na staro , što potvrđuje i njena objava na Instagramu. Naime , kada pogledamo fotografiju možemo zaključiti da je Vesna stvarno dobro , te da je ona u svom elemntu , i da se bez ikakvog napora vraća starim navikama a to je svakako spremanje raskošnog ručka za svoje najbliže . Nikolija je slikom nagovjestila užitke koje su čekali nju za maminim stolom. Objava je postala veoma komentarisana od strane Vesninih i Nikolijin obožavaoca.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here