Tamara Vučić, supruga predsjednika, nedavno je na Instagramu podijelila video u kojem pokazuje svoje umijeće spravljanja pita. Njezina je pećnica od tada postala tema rasprave na raznim platformama društvenih medija, pri čemu su neki komentirali njezin izgled, dok su drugi primijetili njezinu skupu cijenu.

U svojoj objavi pripovijeda kako pronalazi radost i zadovoljstvo u malim stvarima u životu, dok dijeli fotografiju pite koja se stavlja u pećnicu.

Supruga predsjednika je izrazio svoju naklonost pitama, rekavši: “Mi jako volimo pite.

Ali ono na što je zanimljivo umjesto toga bilo je još zadivljujuće od njezine svježe pečene pite, pobudivši zanimanje mnogih.

Pećnica Tamare Vučić dosegla je razinu čistoće vrijednu divljenja, što nekima nije promaklo. Video koji prikazuje njezinu skupu pećnicu kružio je društvenim mrežama i izazvao bujicu komentara.

U početku su primijetili pretjeranu cijenu, usporedivši je s rabljenim vozilom. Kako su dublje ulazili, primijetili su da su njene ruke, unatoč tome što je bila zadužena za pravljenje gibanice, bile iznenađujuće čiste. Osim toga, razotkrivena je misterija održavanja besprijekorne pećnice.

Jedan komentar je glasio da za svaku prigodu kupuje novi vintage štednjak, jer nikad nije dvaput isti koristila za dvije gibanice.

Po mojoj percepciji, čini se da bi ovo mogao biti njezin prvi pokušaj pečenja pite. Postavila je pladanj s nelagodom, malo nakoso. – glasio je drugi komentar.

U stvarnosti, pećnicu ovog kalibra obično posjeduju pojedinci koji je koriste rijetko, možda samo jednom mjesečno. Dok je staklena obloga prihvatljiva, unutrašnjost pećnice ostavlja nedostatkom želja, nastavili su pratitelji.

Spominje se pećnica koja se može sama čistiti.

Ženu koja priprema hranu za Instagram često se povezuje s najčišćom kuhinjom. Međutim, ova izjava je subjektivna i nije nužno uvijek istinita.

Ova se pećnica nikad nije koristila za pečenje i nisam siguran je li se prije pokušalo s kuhanjem vode u loncu.

Mišljenja će zauvijek biti različita, ali ono što ostaje neosporno jest iznimna kulinarska stručnost prve dame. Neki mogu izražavati negativnost, a drugi pozitivnost, ali ostaje činjenica da su njezine kuharske sposobnosti neusporedive.

Iako se ne viđa često u javnosti i rijetko joj se svjedoči kako govori za govornicom, mnoge je iznenadilo kada je ranije ove godine dala javnu izjavu o svom privatnom životu.

Tijekom Šestog europskog kongresa o rađanju Tamara Vučić, prva dama Srbije, prvi put se javno pojavila govoreći o svom iskustvu s poroda.

Nakon dva carska reza doživjela sam i neizmjernu radost i ogromnu tugu tijekom poroda. Ti su trenuci sada postali sastavni dio onoga što jesam, utječu na moje svakodnevno ponašanje, misli i odnose. Dijelim ovo s vama jer bezbrojne žene svaki dan ulaze u rađaonice sa svojim emocionalno iscrpljujućim pričama, ispunjenim očekivanjima, željama i strahovima.

Ključno je nikada ne odbaciti njihova iskustva. Kao profesionalci, naša je dužnost ostati odgovorni, suosjećajni i pružati podršku, shvaćajući ozbiljnost situacije. Tamara Vučić održala je gorljiv govor skrenuvši pozornost na problem bijele kuge.

Moj je cilj pomoći napredovanju i uzdizanju gdje god je to moguće, jer svaki trijumf koji postignemo postaje besmislen ako postupno nestajemo, gubeći čitave zajednice svakim danom.

U lipnju 2017. Tamara Vučić, koja je inače izgubila dijete tri dana prije termina 2014., dobila je sina s predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here