Na internetu moemo pronaći jako zanimljive stari , kao i pročitai brojne ispovjesti , koje izazovu veliki broj reakcija i komentara. Na drutvenim mrežama kruži jedna istinita priča o svekrvi koja nije podnosila svoju snahu , što i nije neubičajna pojava.

 

 

Kada je žena ostala trudna sa njenim sinom , a potom i rodila , svekrva ju je optužila da to nije dijete od njenog sina , jer je djvojčica imala zelene oči , a niko u porodici sa njihove strane nije imao takve oči . Ona je svoje sumnje stalno iznosila pred svojom snahom , kojoj je dosadilo da sluša svekrvine optužbe, pa je odlučila da uradi DNK test , iako joj je suprug vjerovao da je to njegovo dijete . Naime , žena je uzela DNK od kćerke supruga i svekra i dala na testiranje.

 

 

Niko nije mogao pomisliti kakav će ishod da bude. Naime , žena je na ovaj način otkrila dugo čuvanu svekrvinu tajnu . Mlada mama je napisala da su svi smnjali u nju osim njenog supruga , jer ni sa njene strane niko nije imao zelene oči , ali je on vjerovao da je u pitanju neka genetska mutacija. Čak je i njenoj porodici ilo čudno što djevojčica ima zelene oči. Retultati DNK analize su potvrdili da je njen suprug otac njene kćerke , ali DNK je također pokazao da njen svekar nije otac njenom mužu . Svekrva je bila veoma licemjerna te je varala supruga . Njen suprug želi da se suoči sa majkom te da oj u lice saspe svu istinu , međutim žena je rekla da treba da sačekaju , jer je cijela stvar šokantna i ne mog da razmišljaju racionalno . Ipak slaže se sa mužem da njegov otac ima pravo da zna s kakvom ženom živi tolike godine, ali isto tako ona ne želi da bude kriva za raspad braka njegovih roditelja.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here