Mediji su vrlo često pisali kolumne kada je u pitanju brak Ane i Vlade Divca. Oni se smatraju za jednu od najskladnijih parova, i čiji brak traje već više od tri decenije. Ana i Vlada su tokom zajedničkog života dobili dva sina , Luku i Matiju , dok su se nešto kasnije odlučili da posvoje djevojčicu pod imenom Petra. Ana i Vlada posjeduju i svoju zakladu koja na izrazit način pruža pomoć ljudima kojima je to potrebno.

 

 

 

 

Poznato je da su njihovi sinovi odlučili otići u Ameriku, a Petra je ostala u Srbiji sa roditeljima. Lukini i Matijini profili na društvenim mrežama veoma su zainteresirali domaću javnost, te se po onome što svakodnevno objavljuju može zaključiti da uživaju u putovanjima i istraživanju novih stvari, različitih tradicija i kultura. Nihovi sinovi imaju jednu globalnu perspektivu, i zaista je lijepo vidjeti tako lade ljude koji su pošteni i uživaju u životu. Sigurni smo da su njihovi roditelji ponosni u kakve ljude u izrasli.

 

 

Neke od najzanimljivijih fotografija prikazuju Japan, Kinu i Ameriku, te su stekli mnogo znanja o kulturama i načinu života u inostranstvu. Iskustva koja su stekli nedvojbeno su poboljšana njihova osobna i profesionalna postignuća, a pored toga, njihov stariji sin je pronašao ljubav u dalekom svijetu. Luka je trenutno u romantičnoj vezi sa prelijepom Japankom koja je već imala priliku upoznati njegove roditelje. Prema pisanju novinara njihov prvi susret je prošao i više nego odlično. Nedavno je Ana objavila fotorafiju na kojoj je porodica na večeri, Ana i Vlado djeluju prepuni pozitivnom energijom i jako su ponosni roditelji.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here