Poznati Ognjen Amidžić je u proteklih mjesec dana glavna tema u medijima. Naime , poznato je da se Ognen prošle godine razveo od svoje supruge manekenke Danijele Dimitrovske , sa kojim ima i sina Matiju. Ova vijest je iznenadila mnoge jer su ih smatrali najskladnijim parom na domaćoj sceni.

 

 

Ognjen je u vezi sa dosta mlađom kolegicom Minom Naumanović , koja u njegovo zabavnoj emisiji AmiG Show ima svoj segmet “Pazi Mina” u kojem gostima postavja inimna i škakljiva pitanja. Mnogi tvrde da je upravo Mina razlog za Ognjenov razvod . Iako se Danijela povodom razvoda nije željela oglašavati , paparaci su bili uporni pa su pratili svaki njen korak kako bi mogli naslutiti kako se ona osjeća.

 

 

Međutim , nedavno se saznalo da je i ona u ljubavnoj romansi sa poznatim biznismenom i nekadašnjim fudbalerom Jevreom Kosnićem , ali su svoju vezu dugo krili.Naime , kako je poznato Jevrem je od lijepe manekenke mčađi šest godina , ali to njihovoj vezi ne smeta , a navodno su zajedno već pola godina . Nedavno su išli na svoj prvi odmor u Atinu . U to vrijeme Danijela nije bila aktivna na društvenim mrežama , jer je željela da svoju novu vezu drži što duže daleko od očiju javnosti . Kako saznajemo od Danijeline prijateljice , ona nakon razvoda od Ognjena nije bila zainteresovana za novu vezu , ali nakon što je upoznala Jevrema , preko zajedničkih prijatelja , odmah ju je privuklo kod njega to što on ima manire i što je vaspitan , te iskazuje poštovanje i nježnost . Kako je prijateljica ispričala oni su se jedno vrijeme samo dopisivali , a onda su počeli da izlaze zajedno.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here