Jelena Karleuša je jedna od najpopularnijih pjevačica na regionalnoj estradnoj sceni , a mnogi je smatraju modnom ikonom , što Jeleni laska , pa je ona samu sebe prozvala Balkanskom divom. Naime , nvinari za nju imaju drugi nadimak , i zovu je mala od skandala.

 

 

Činjenica je da je Jelena svoju karijeru izgaadila na skandalima koji je stalno prate a , zbog svog dugog jezika i potrebe da uvijek aže svoje mišljenje o svemu i svakome javno se zamjerila sa mnogima na estradi skoro da nema prijatelja . Poznato je da je Jelena u braku već 15 godina sa nekadašnjim fudbalerom Duškom Tošićem , s kojim ima dvije kćerke Niku i Atinu. Naime proteklih godinu dana Jelena je glavna tema u medijima , a razlog tome je taj što je ona obavila na svom Instagram profiu da se Duško i ona razvode.

 

 

Jelena je objavila podužu objavu na Instagramu , a kako je navela ratlog razvoda je taj što se Duško više ne osjeća ka dio njihove porodice , pa su odlučili sporazumno da se razvedu.Prošlo je skoro godina dana od te objav , niko se više nije oglašavao po tom pitanju , tako da do danas nije poznato da li se par razveo ili su još uvijek zajedno. Ono što je poznato je to da oni i dalje žive u isoj kući , a čini se da još nije došlo do sudskog procesa.Prema glasinam , njihovi advokati vode pregovore o podijeli imovine a Duško se odao momačkom životu i skoro svaku noć je u provodu, pa je tako nedavno uslika sa Milenkom Andrićem koji mu je bio i vjenčani kum.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here