Malena djevojčica Madelin Meken je nestala , a svojevremeno njen slučaj je uzdrmao cijeli svijet. Kako izvještavaju starni mediji sada s provela istraga koja je trajala tri dana i tokom koje su prikupljeni neki predmeti koji idu na analizu i koji bi napokon mogli otkriti šta se zapravo dogodilo sa nesretnom djevojčicom.

 

 

Podsjećanja radi , malena djevojčica porijeklom iz Velike Britanije je nestala tokom odmora na kojem je bila sa svojom porodicom u Portugalu . Tamošnja policija je zaplijenila video kameru i vatreno oružje koj pripadaju Kristijanu Brinkneru koji je i osumnjiče za Madelinin nestanak. Sumnja se da je on izvršio i napad na najmanje dvije žene te da njegova video kamera sadrži neke snike među kojima bi mogle biti i one na kojima se nalazi nestala djevojčica.

 

 

Njemački tužioci dobili su neke informacije koje su prolijedili portugalskoj policiji , i ponoo su otvorili trodnevnu potragu u Portugalu. Naime , policija je napravila pretragu jednog udaljenog rezervoara. Prvoosumnjičeni je Kristijan Brunker iz čijeg je stana policija izuzela video kameru i pištolj koji su u njegovom vlasništvu i sve se pokrenulo nakon što su svjedoci Manfreda Sejferta i Helge Bušing ušli u Briuknerov stan koji se nalazi u Floralu , dok je on bio u zatvoru i tada su otkrili kameru i pištolj. Policija je petražila i umjetno jezero u Silvesu koje se nalazi u regiji Algarve i nakon pretrage su izdali saopćenje o pronađenim potencijalnim dokazima koji su poslani na analizu i čekaju se rezultat. Da li će napokon biti riješena misterija nestanka maene djevojčice za koju je tragao cijeli svijet.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here